okładka

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa

Lewicki, Piotr Paweł Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: cop. 2006.

Technologia żywności, Żywność technologia narzędzia i maszyny., Żywność technologia narzędzia i maszyny podręcznik akademicki, Żywność technologia podręcznik akademicki, Podręczniki akademickie

dostępne:

2 z 2

Autor
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
ISBN
83-204-3227-8 : zł 58
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
cop. 2006.
Numer wydania
Wyd. 4 (dodr.).
Objętość
467, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664(075.8)
664:621.01](075.8)
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Żywność technologia narzędzia i maszyny.
Żywność technologia narzędzia i maszyny podręcznik akademicki
Żywność technologia podręcznik akademicki
Podręczniki akademickie
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 461-462. Indeks. Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
Bibliogr. s. 461-[462]. Indeks.
Słowa kluczowe
technologia żywności proces podstawowy w technologii żywności procesy mechaniczne rozdrabnianie ciał stałych przesiewanie sortowanie przepływ płynów formowanie ekstrudowanie fluidyzacja filtracja rozdrabnianie cieczy mieszanie przenoszenie ciepła przenoszenie masy ruch ciepła ogrzewanie chłodzenie odparowywanie zamrażanie żywności ruch masy suszenie ekstrakcja krystalizacja rozpuszczanie destylacja rektyfikacja procesy membranowe
020
%a 8320432278
080
%a 664(075.8)
080
%a 664:621.01](075.8)
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 4 (dodr.).
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c cop. 2006.
300
%a 467, [1] s. : %b il. ;%b il. ;%b rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 461-[462]. Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność %x technologia%x narzędzia i maszyny.
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia%x narzędzia i maszyny
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
655
%a Podręczniki akademickie
692
%x technologia żywności%x proces podstawowy w technologii żywności%x procesy mechaniczne%x rozdrabnianie ciał stałych%x przesiewanie%x sortowanie%x przepływ płynów%x formowanie%x ekstrudowanie%x fluidyzacja%x filtracja%x rozdrabnianie cieczy%x mieszanie%x przenoszenie ciepła%x przenoszenie masy%x ruch ciepła%x ogrzewanie%x chłodzenie%x odparowywanie%x zamrażanie żywności%x ruch masy%x suszenie%x ekstrakcja%x krystalizacja%x rozpuszczanie%x destylacja%x rektyfikacja%x procesy membranowe
700
%a Lewicki, Piotr Paweł %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-3227-8 : zł 58

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 89234
Sygnatura: W 66
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 89235
Sygnatura: W 66
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane